Интернет-магазин «Bookovka» +380980543003;+38(044)333-6783;+38(099)109-3003;+38(073)053-3003 [email protected]
Киев ул.Тампере, 5

10 найкращих книг для саморозвитку

Дата: 08 октября 2018

Разделы: ТОП найкращих

10 найкращих книг для саморозвитку

Ось і настали холоди. Саме час заварювати теплий какао і зручно розташовуватись у пледі. Ну а чим ще займатися дощовими осінніми вечорами, коли погода зовсім не сприяє прогулянкам. За вікном холодна та вогка погода, а в улюбленому ресторані заброньовані всі столики. Відповідь проста – швидше читайте наш топ книг із саморозвитку. І вибирайте те, що вам більше припадає до смаку. Наш топ допоможе поєднати вам приємне з корисним.


1.«Магія ранку. Як перша година дня визначає ваш успіх» Хел Елрод

Відкриває наш топ, книга про яку говорять давно і багато. Вона вже допомогла багатьом змінити своє життя. І розповіла маленький секрет, що ж потрібно робити для того, щоб стати більш енергійним і життєрадісним, і навіть багатшим! Хел Елрод у своїй книзі  «Магія ранку. Як перша година дня визначає ваш успіх»  розповідає, як ранкові ритуали впливають на весь день, що залишився. І прямим текстом каже, що треба робити для позитивного вирішення всіх своїх завдань. Раннє піднесення багато в чому визначає характер всього дня. Чому ранкова зарядка має стати основою вашого дня? Чому корисно читати вранці за сніданком? На ці та ще багато питань ви знайдете відповідь у цій чудовій книзі! 



2. "Тонке мистецтво пофігізму" Марка Менсона

Напевно, кожна третя людина мріє навчитися тонкому мистецтву пофігізму. Щоб не реагувати на несправедливі причіпки начальства. Щоб посміхатися злим водіям у пробках. Щоб не засмучуватись у той момент, коли, здається, все валиться з рук. Як взагалі можна вистояти, коли сучасне суспільство диктує кожному, що як робити, ким бути і куди йти. У книзі Марка Менсона «Тонке мистецтво пофігізму»  навчить вас правильно ставитися до життєвих негараздів, які чатують на кожному кроці. Як дивитися крізь пальці на те, до чого вам нема. Одна книга замінить кілька походів до невропатолога і парочку блістерів валеріани.


3. «Пиши, скорочуй: Як створювати сильний текст» Людмила Саричева, Максим Ілляхов

Якщо ви хотіли колись пов'язати своє життя з копірайтингом. Але щоб це була не просто писанина, а гарний, яскравий і як заведено зараз говорити «смачний» текст. То ми пропонуємо вашій увазі книгу, яка стала настільною для багатьох професіоналів у цій галузі. Людмила Саричева, Максим Ілляхов на простих прикладах показують, як гарно писати. Розповідають, що таке добре і погано в текстах, і як це перетворити на чудово. Прочитавши  «Пиши, скорочуй: Як створювати сильний текст»  ви приберете зі своїх творів всю фальшивість і нечіткість, навчитеся приваблювати читачів, і отримати їхню довіру. Як тільки ви візьмете цей шедевр в руки - запасайтеся фломастерами, вам точно буде що виділити та підкреслити.


4. «Вийди із зони комфорту. Зміни своє життя. 21 метод підвищення особистої ефективності» Брайан Трейсі

Переходимо до четвертої книги в топі. У топі вона четверта, але має стати першою вашою книгою з саморозвитку. Так би мовити, основа основ. Вона величезними літерами кричить про одне, найважливіше правило, яке є місточком між вами зараз і вами успішним. «Вийди із зони комфорту. Зміни своє життя. 21 метод підвищення особистої ефективності»  Її написала людина, про яку сьогодні не чула лише ледачий - Браян Трейсі. Книжка зробила автора тим, ким він є зараз. Її переклали 40 мовами! Щоправда масштаб вражає. Ця книга – керівництво як вирішувати навіть найскладніші завдання, вийшовши із зони комфорту. Читати її легко та цікаво.


5. «Багатий тато, бідний тато» Роберта Кійосакі

Наступна книга нашого топа –  «Багатий тато, бідний тато»  Роберта Кійосакі. Якщо ви її ще не читали, то зараз саме час виправити це прикре непорозуміння! Ця книга є гарним учителем в першу чергу для дорослих. Тому що вона розповідає, як їм варто вчити своїх дітей фінансової грамотності з найменших років. І не тільки. Дуже важливо закласти у дитинстві правильні поняття про гроші. Щоб потім не довелося все життя працювати заради них. Головне змусити гроші працювати на себе. Це головна теза, яку у своїй книзі розкриває Робрет Кійосакі.




6. «Важливі роки. Чому не варто відкладати життя на потім? Мег Джей


Час – наш найважливіший ресурс. Якщо навчиться його правильно використовувати, можна досягти дуже багато чого. Цей ресурс варто розглядати не тільки як годинник на добу (як цьому вчить тайм-менеджмент), але і як роки життя. Книга Мег Джей, з перспективною назвою –  «Важливі роки. Чому не варто відкладати життя на потім»  розповість про ті роки, які просто не можна витратити даремно. Авторка понад 10 років проводила дослідження розвитку важливих сфер людського життя: роботи, кохання, фізичного та інтелектуального розвитку. І дійшла висновку, що роки від 20 до 30 років – найсприятливіші для найпродуктивнішого розвитку всіх цих сфер життя. Більше того, книга дасть вам ті навички, які допоможуть навчитися правильно використовувати ці безцінні роки.


7. «Підсвідомість може все!» Джон Кехо

Ми вже неодноразово говорили про силу позитивного мислення. Як ваші думки впливають на ваші справи. Як вони визначають вектор шляху, яким ви рухатиметеся далі. Джон Кехо у своїй книзі  «Підсвідомість може все!»  розглядає ще один бік цього питання. Він витратив три роки життя вивчення можливостей людського мозку. Провів їх у повній самоті серед лісів канадської провінції. Автори, в основі книг яких лежать такі ось вчинки, завжди заслуговують на повагу. Можливо, матеріал цієї книги не стане новим. Але на окрему увагу заслуговує його подача! Як мінімум тому «Підсвідомість може все!» варто прочитати прямо зараз!



8. Хто заплаче, коли ти помреш? Робін С. Шарма

«Хто заплаче, коли ти помреш?»  - Книга, вже сама назва якої змушує зупинитися і подумати над тим, на що ми витрачаємо свій час. Чи правильно ми їм розпоряджаємось? Чи стоять марні розмови, сварки на порожньому місці, сварки та спрага отримати максимум того, щоб витрачати на них стільки енергії? До чого взагалі приведе такий варіант? Робін С. Шарма не тільки відповість на всі ці питання, а й навчить, як вчасно зупиниться і як не створити те, що не приносить вам щастя. Адже в цій вічній гонитві за міфічними ідеалами, ви просто не зможете розглянути те, що знаходиться прямо під носом. І, можливо, пропустіть те, що дасть вам відчути справжню радість. Хто заплаче, коли ти помреш? допоможе вам «прокинутися» і змінить вашу долю назавжди!

9. «Думай та багаті» Наполеон Хілл

Чи знали ви, що у світі є класичний підручник зі створення багатства? Книга Наполеона Хілла  «Думай та багаті»  Є такою вже протягом 70 років. "Але за такий час багато могло застаріти і втратити свою актуальність" - скажете ви. Так, світ розвивається непристойно швидко! Але у нас для вас гарна новина – книга трохи переписана. Саме для того, щоб врахувати всі нюанси сучасності. У кожному розділі автор відкриває секрети добування грошей. І люди, які ними користувалися, досягли у цьому житті багато чого! Тому, якщо ви хочете опинитися серед їхнього числа – настав час читати цю шикарну річ!

 

10. «Магічне прибирання. Японське мистецтво наведення порядку вдома та в житті» Марі Кондо

Завершує наш топ Магічне прибирання. Японське мистецтво наведення порядку вдома та в житті ». Автор – Марі Кондо. Є такий закон – «Щоб отримати від життя щось нове, треба позбавитися старого» І він працює, і ця книга є чудовою його ілюстрацією. Тим більше вона навчить вас ще й зробити прибирання так, щоб не довелося наводити порядок щотижня! Заманливо, чи не так? Марі Кондо розповідає, як правильно позбавлятися того, що вам не потрібно. Як зрозуміти з якими речами вже давно настав час розпрощатися. І, буквально, як не захаращувати свій будинок! Книжка дуже цікава максимально корисна! У цій книзі описано незвичайний для нашого менталітету спосіб вирішення таких питань. Вам однозначно сподобається!

Scroll
 (044) 333-6783   (099) 109-3003    (098) 054-3003    (073) 053-3003 Онлайн чат Telegram Написати на пошту