Интернет-магазин «Bookovka» +380980543003;+38(044)333-6783;+38(099)109-3003;+38(073)053-3003 [email protected]
Киев ул.Тампере, 5

10 найкращих книг для поїздки

Дата: 16 августа 2018

Разделы: ТОП найкращих

10 найкращих книг, які допоможуть з користю скоротити час у поїздці

Літо – це пора поїздок. Будь то відпустка або відрядження, завжди доведеться витратити певну кількість годин на дорогу. І хочеться якось скоротити час очікування, і не марнувати його. Звичайно, можна озброїтися ноутбуком із улюбленими серіалами або просто насолоджуватися краєвидами за вікном. Але якщо ви з тих, хто завжди поєднує корисне із приємним, то наш сьогоднішній топ саме для вас!

 

1) "Атлант розправив плечі" Айн Ренд

Почнемо, мабуть, із книги, яка давно на слуху. Безперечний бестселер, про якого говорять навіть знаменитості. Мова про книгу «Атлант розправив плечі» . Автор: Айн Ренд. Хіба ви не хотіли б зрозуміти, що ж так приваблює читачів цієї книги? Чим вона викликала такий бурхливий відгук у серцях любителів почитати? Ця книга дійсно закликає задуматися про багато речей... Сюжетна лінія гармонійно вивертається навколо тези про те, що в щасливій державі не може бути цінностей, які ним же й насаджуються, як і не можуть знищити базові потреби людини. Нехай навіть заради "загального блага" Показано, до яких наслідків може призвести курс на "рівні можливості" на практиці, і до чого призводить відсутність визнання таланту. Книга з'явилася на полицях магазинів у 1957 році, а її ідеї актуальні й досі!

 

2) "Походження" Ден Браун

Друга у нашому топі книга "Походження"  від мега-популярного автора Дена Брауна. Його ім'я вже давно стало синонімом до всього таємничого та трохи містичного. Він навчив нас вдивлятися в картини та химерні архітектурні будівлі. Знаходити послання, зашифровані у стародавніх манускриптах і не лише. Всього якихось кілька років тому весь світ із захопленням читав "Код да Вінчі", чекаючи продовження відчайдушних пригод Роберта Ленгдона. У книзі "Походження" автор знайомить нас із мільярдером та комп'ютерним генієм Едмондом Крішом. Який ось-ось відповість на два головні питання людства! Але несподівано, у самому розпалі прийому починається паніка та хаос! Яка роль цього разу відведена Ленгдону, і яку таємницю, здатну похитнути основи світобудови, хотів Кріш відкрити своєму другові? Шукайте відповіді у новому шедеврі Дена Брауна.

 

3) "Шантарам" Дэвид Робертс

Чи може людина, яку прийнято вважати втраченою для суспільства створити щось приголомшливе в ім'я спокути своєї провини? Прочитайте третю книгу нашого топ - " Шантарам " і знайдете відповідь на це, і на багато інших питань. Адже автор - Девід Робертс, у свій час був розбійником і жив в Індії заробляючи на життя зовсім не чесним шляхом. Але його книга здобула світову популярність. І для багатьох стала справжньою знахідкою. Це книга-сповідь того, хто відчув на собі всі гидоти світу, і зламався під їхньою вагою... Але зміг все ж таки знайти в собі сили протистояти і йти далі. "Шантарам" з тих книг, які хочеться читати кілька разів, які поглинають та захоплюють на всі сто відсотків!

 

4) "Коротка історія людства" Харарі Юваль Ной

Четверта в нашому топі - Короткаісторія людства " . Автор: Харарі Юваль Ной. Вже не один автор намагався проаналізувати і пояснити як багато подій минулого вплинули на сучасні процеси, що відбуваються в людському світі. Доктор Юваль Харарі поєднав природничий підхід з історичним. І це дало йому можливість засумніватися у багатьох загальноприйнятих. ідеях і говорити про те, що сучасне суспільство навчилося багато чого, що раніше було недоступне і навіть незбагненно, адже саме у нас вперше з'являється можливість перетворювати не тільки навколишній світ, а й самих себе, виходить, якщо глобально, то закон природного відбору вже працює зовсім не так, як усі 4 мільярди років?.. І до чого ж це врешті-решт нас приведе?

 

5) "Є. Молиться. Любити" Елізабет Гілберт

П'ята книга нашого топа дуже жіноча і багато чого вчить. Ця книга стала надихаючою для багатьох дівчат. Її розбирали на цитати та зачитували до дірок. Особливо після такої успішної екранізації з красунею Джулією Робертс у головній ролі. Звичайно ж це гучна " Є. Молиться. Любити " Елізабет Гілберт. Просто розкішна книга для поїздок! Вона вчить знаходити щастя у всьому. У звичайних речах, у простих діях, які ми робимо щодня. Книга показує, як іноді потрібна і важлива зміна обстановки, і що важливо часом давати собі волю і не обмежувати себе, доводячи до крайнощів. Для багатьох жінок книга стала справжнім керівництвом і навіть рятівною соломинкою у тяжкі періоди життєвого шляху.

 

6) "Hygge. Секрет датського щастя" Марк Вікінг

Шоста книга про феномен датського щастя. Адже данці вміють бути щасливими завжди та скрізь. Незважаючи ні на що. Нехай за вікном буде погана погода, та хоч ураган. Справжній данець знайде тисячу та одну причину порадіти. У книзі " Hy gge. Секрет датського щастя " Марка Вікінга, ви знайдете звід простих правил, яких варто дотримуватися, якщо ви хочете зрозуміти всі тонкощі датського щастя . І навчиться їм навіть в умовах максимального стресу, ну таких, коли хочеться втекти куди подалі. Книга навчить вас створювати навколо себе хюгге – атмосферу спокою, тепла та дружелюбності! Прочитайте її і ті речі, які вас дратували ще вчора, тепер здадуться несуттєвими і не вартими уваги!

 

7) "Та, що біжить з вовками. Жіночий архетип у міфах і оповідях" Кларисси Естес

У світі ми звикли до жінок сильними незалежним. Вони вміло ведуть бізнес, справляються зі складними завданнями і стають все більш впливовими у різних сферах життя. Книга Кларисси Естес " Та, що біжить з вовками. Жіночий архетип у міфах і оповідях " розкриває природу жінки набагато глибше. Вона показує, що всередині кожної жінки живе первозданна істота, яка наповнює її добрими інстинктами, мудрістю та даром творення. Але сучасні реалії сприяють його вимиранню. І Кларисса Естес через дослідження жіночого архетипу в оповідях та міфах демонструє як врятувати Внутрішню "Дику Жінку" (тобто природну). Це можна зробити за допомогою "психоархеологічних розкопок". Сам термін уже перспективний. Тому ми радимо цю книгу до прочитання, як не лише дуже цікаву, а й украй корисну.

 

8) "Монах, який продав свій "Феррарі". Притча про виконання бажань та пошук свого призначення" Робіна Шарми

Буває, що людина приходить до грані. Його вже не тішать цілі, яких він досягає. Все життя перетворюється на рутину, і дні миготять один за одним. У такі моменти потрібно терміново щось міняти. І починати варто, мабуть, із світогляду, та ставлення до навколишнього світу. Адже вірно кажуть: "Все починається з думок". Сьома книга нашого топу - " Чернець, який продав свій "Феррарі " . Притча про виконання бажань і пошук свого призначення" Робіна Шарми, допоможе вам позбутися нескінченної турботи про завтрашній день. Навчить радіти кожній прожитій хвилині, і сприймати труднощі як тимчасові негаразди. І найголовніше, саме ця книга допоможе зрозуміти як знайти своє справжнє призначення в житті!

 

9) "У ліжку з твоїм чоловіком" Ніка Набокова

Ну, а тепер розбавимо наш топ невеликою провокацією. Як вам уже сама назва книги " У ліжку з твоїм чоловіком "? Зухвала та смілива Ніка Набокова розповідає як вижити у любовному трикутнику. І навіть якщо ви добропорядна дамочка, ця книга буде корисна вам однозначно. Хоча б для того, щоб бути у всеозброєнні. Адже хоч усі ми віримо в одне кохання і на все життя, але ситуації бувають різні. Гострі формулювання і правда, яка вона їсти вас зненацька зненацька. І багато речей змусять інакше подивитися на звичні речі. Знання психології людських відносин та вміння цим користуватися – ось чим начинено цю книгу. Автор абсолютно не соромиться зізнаватись у тому, що вона - коханка! Вона подає це стильно та зі смаком!

 

10) "Курячий бульйон для душі. 101 найкраща історія" Марк Хансен, Емі Ньюмарк, Джек Кенфілд

Назва останньої книги нашого топа вас здивує. Здавалося б, як вона може вписатися в цей топ? Але буквально перевернувши першу сторінку ви вже не зможете відірватися. Вона захопить вас у світ чарівних історій, які трапляються щодня, десь у світі. Можливо, сівши в поїзд, влаштувавшись затишно біля віконця з цією книгою, ви перенесетеся в дитинство. У ті часи, коли бабуся дбайливо лікувала вас курячим бульйоном. Так, саме така назва у цієї книги - " Курячий бульйон для душі. 101 найкраща історія " про те, як актриса стає по-справжньому щасливою, після того як у неї знаходять рак. Як у матері одинаки здійснюються всі мрії, які вона записала в щоденник. Як красуня закохується у виродка, лише після двох фраз. І багато інших, не менш цікавих оповідань. Ці історії віднесуть вас далеко від реальності, ви переживатимете і проживатимете їх разом з героями. І з кожною з них, ваша душа отримуватиме крапельку умиротворення та спокою. Так працює магія цієї книги.

Scroll
 (044) 333-6783   (099) 109-3003    (098) 054-3003    (073) 053-3003 Онлайн чат Telegram Написати на пошту